Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Andrzej Krótki: Jak...
Inter-Agri pokaże swoją...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Mięso
02 sierpnia 2019
Producenci świń i tytoniu mogą się ubiegać o pomoc finansową z tytułu niezapłaconych faktur. ARiMR przyjmuje wnioski do 14 sierpnia
Do 20 tys. euro dla producentów świń i tytoniu oraz do 200 tys. euro dla grup producentów suszu tytoniowego –...
Czytaj dalej
>>
24 lipca 2019
Wołowina polską specjalnością
Polska wołowina to wysokie standardy i wysoka jakość podkreślali zgodnie przedstawiciele Rady Sektora Wołowiny,...
Czytaj dalej
>>
12 lipca 2019
Porozumienie Rolnicze zespół ds. wołowiny
– Porozumienie Rolnicze powstało po to, aby grupy robocze, zainteresowane poszczególnymi tematami wypracowały...
Czytaj dalej
>>
02 lipca 2019
Nowe marki, innowacyjne projekty biznesowe – konferencja prasowa Grupy MLEKOVITA i Sokołów S.A.
Rozwój produktów z kategorii sport i fitness oraz innowacyjny projekt biznesowy w segmencie przekąsek były tematem...
Czytaj dalej
>>
24 czerwca 2019
Zmarł Kazimierz Pazgan, założyciel Konspolu
W nocy z piątku na sobotę 22 czerwca, w klinice w Zabrzu zmarł Kazimierz Pazgan - założyciel firmy Konspol i...
Czytaj dalej
>>
18 czerwca 2019
Klasyk w grillowym menu – Kiełbasa Sołtysa Biała marki Berger
Amatorzy grillowych przysmaków z pewnością nie przejdą obojętnie nad najnowszą propozycją marki Berger....
Czytaj dalej
>>
12 czerwca 2019
Metka ziołowa i Metka jalapeño – nowe propozycje marki Łuków
W portfolio marki Łuków pojawiły się dwie nowe wyśmienite propozycje kiełbas surowych – Metka ziołowa oraz...
Czytaj dalej
>>
11 czerwca 2019
Największy burger w Polsce
Już za kilka dni odbędzie się próba pobicia rekordu Polski w przygotowaniu największego burgera.
Czytaj dalej
>>
11 czerwca 2019
Jaka jest perspektywa dla towarowej, zrównoważonej produkcji mięsa na polskiej wsi?
Około 3,7 mln zł, które przekazywane są na drogi, ścieżki rowerowe, wozy strażackie , biblioteki, domy dziecka i...
Czytaj dalej
>>
04 czerwca 2019
Karkówka, boczek czy żeberka? Kubełek Pyszności od ZM Pekpol idealny na grillową ucztę
Sezon grillowy w pełni. Z myślą o wszystkich, którzy uwielbiają wyjątkowy smak i aromat grillowanych dań ZM...
Czytaj dalej
>>
16 maja 2019
Gobarto prezentuje wyniki finansowe za 1 kwartał
W związku z publikacją przez Gobarto S.A. skonsolidowanego raportu kwartalnego za I kwartał 2019 roku, firma...
Czytaj dalej
>>
16 maja 2019
Na Kujawach o polskiej białej gęsi
Minister rolnictwa i rozwoju wsi Jan Krzysztof Ardanowski podczas wizyty na Kujawach uczestniczył w spotkaniu...
Czytaj dalej
>>
09 maja 2019
Krajowy eksport drobiu będzie wyhamowywał. Silna światowa konkurencja cenowa blokuje dalszy wzrost
Polska to największy europejski producent drobiu, który połowę swojej produkcji przeznacza na eksport. Cztery na...
Czytaj dalej
>>
08 maja 2019
Fleksitarianie nadchodzą
43 proc. Polaków deklaruje, że nie je w ogóle lub stara się ograniczać jedzenie mięsa – wynika z raportu[1]...
Czytaj dalej
>>
18 kwietnia 2019
Międzynarodowy certyfikat dla branży mięsnej?
Ponad 196 tys. ton redukcji CO2 dzięki zrównoważonemu modelowi produkcji i funkcjonowaniu 9 biogazowni. Takie wyniki...
Czytaj dalej
>>
28 marca 2019
W Małopolsce o wołowinie
– Zgodnie z ustaleniami spotkania trójstronnego, które odbyło się w ubiegłym tygodniu w Brukseli przekazaliśmy...
Czytaj dalej
>>
21 marca 2019
Afera mięsna: jak zwiększyć bezpieczeństwo transportu zwierząt i zapobiec surowym karom?
Długie przejazdy to dla zwierząt gospodarskich źródło stresu i cierpienia. Aby zwiększyć dobrostan zwierząt w...
Czytaj dalej
>>
19 marca 2019
O polskiej wołowinie w Brukseli
Polska dostarczy do 25 marca br. zaktualizowaną informację o wykonaniu rekomendowanych wcześniej przez Komisję...
Czytaj dalej
>>
14 marca 2019
Jemy polską wołowinę
Pod takim hasłem odbyła się konferencja prasowa poświęcona wnioskom i działaniom po audycie Komisji...
Czytaj dalej
>>
13 marca 2019
Porozumienie Rolnicze – zespół roboczy ds. wołowiny
12 marca w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi odbyło się spotkanie zespołu ds. stabilizacji i wsparcia rynku...
Czytaj dalej
>>
<<
1
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ