Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Andrzej Krótki: Jak...
Inter-Agri pokaże swoją...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Mięso
11 stycznia 2021
Pikantne Kabanosy Piri-Piri, czyli kolejny roślinny produkt od marki
Piri-piri, znaną dotąd głównie, jako jedną z odmian papryczki chili, od teraz możemy kojarzyć z nową...
Czytaj dalej
>>
03 grudnia 2020
Kiełbasa żywiecka i krakowska sucha debiutują w ofercie Zakładów Mięsnych Silesia
Zakłady Mięsne Silesia poszerzają linię produktów „Nasze polskie” o kiełbasę żywiecką i...
Czytaj dalej
>>
27 listopada 2020
Nowość! Kabanosy Kurpiowskie Specjały z dodatkiem jałowca od ZM Pekpol – aromatyczne i sycące
Aromatyczne kabanosy z dodatkiem jałowca z linii Kurpiowskie Specjały to nowa propozycja w portfolio ZM Pekpol. Ta...
Czytaj dalej
>>
22 października 2020
Jesień to idealna pora na rodzinne spacery połączone z grzybobraniem! W tym czasie nie może zabraknąć pożywnej przekąski dla całej rodziny – Kabanosów Naszych Polskich dostępnych w 6 apetycznych smak
Jesienią las staje się czarodziejski, pełen zapachów i kolorów. To również najlepszy moment na...
Czytaj dalej
>>
21 października 2020
ZM Pekpol inwestuje w modernizację i rozbudowę zakładu
ZM Pekpol wciąż rozwija i dostosowuje portfolio produktowe do rynkowych potrzeb oraz preferencji konsumentów....
Czytaj dalej
>>
25 września 2020
Polski soczysty drób w nowej odsłonie Wędlin z Kurnej Półki
ZM Silesia wprowadza pod marką CEDROB kolejne nowości z kurczaka w linii Wędlin Kurna Półka. Są to Mięsiwo...
Czytaj dalej
>>
17 września 2020
Co przygotować na drugie śniadanie w szkole?
Nowy rok szkolny to wyzwanie nie tylko dla uczniów, ale także dla rodziców. Nieodłącznym elementem...
Czytaj dalej
>>
11 września 2020
Najwięksi producenci drobiu w Polsce spotkali się w związku z wyzwaniami w sektorze
Przedstawiciele największych firm drobiarskich, m.in. Cedrob, KPS Partners, ResDrob i Wipasz spotkali się, by zająć...
Czytaj dalej
>>
11 września 2020
Czy powrót uczniów do szkół wpłynie na branżę mięsną?
W internetowej debacie można zauważyć, że wzrostowi liczby dziennych zachorowań na COVID – 19 towarzyszy...
Czytaj dalej
>>
01 września 2020
Jubileusz Grupy Sokołów, 20 lat rozwoju i inwestycji
Rok 2020 jest dla Grupy Sokołów rokiem szczególnym, firma obchodzi bowiem jubileusz 20-lecia. Jest on...
Czytaj dalej
>>
26 sierpnia 2020
Za co lubisz kabanosy „Nasze Polskie”? – ruszył konkurs ZM Silesia
Kupno kabanosów „Nasze Polskie” może opłacić się podwójnie dzięki udziałowi w konkursie...
Czytaj dalej
>>
19 sierpnia 2020
Oryginalnie nadziane! Nowość od Sokołowa – Kiełbaski z nadzieniem EAT’N’GO
Sokołów wprowadza nowości, które przyjemnie zaskoczą miłośników oryginalnych smaków....
Czytaj dalej
>>
18 sierpnia 2020
Nowość! Mixuj z Pekpolem – 3 rodzaje salami w jednym opakowaniu
Salami parma, salami w pomidorach a może z zielonym pieprzem? Teraz wszystkie trzy rodzaje wędlin znajdziesz w jednym...
Czytaj dalej
>>
18 sierpnia 2020
Producenci wołowiny walczą o większą sprzedaż mięsa. Pomóc ma im nowy system znakowania według klasy jakości
Choć pandemia i związane z nią wyłączenie z działania gastronomii zakłóciły biznes producentów...
Czytaj dalej
>>
13 sierpnia 2020
Odradzająca się gastronomia w Europie może pomóc polskim eksporterom drobiu nadrobić straty wywołane pandemią. Branża liczy także na ponowne otwarcie rynków azjatyckich
Zamknięcie w marcu granic wewnątrzunijnych oraz lokali gastronomicznych spowodowało zatrzymanie eksportu polskiego...
Czytaj dalej
>>
11 sierpnia 2020
Ishida zapewnia jakość produktów mięsnych
Technologie kontroli rentgenowskiej Ishida i ważenia kontrolnego pozwalają zapewnić najwyższe standardy jakości...
Czytaj dalej
>>
06 lipca 2020
Dobry przepis na bezpieczeństwo w branży przetwórstwa mięsa
Czy praca w branży przetwórstwa mięsa w Polsce jest bezpieczna? Mimo modernizacji części zakładów,...
Czytaj dalej
>>
02 lipca 2020
Tarczyński S.A. rozszerza portfolio linii produktowej NATURALNIE
Tarczyński S.A. poszerza portfolio linii Naturalnie, którą wyróżnia prosty skład, wyłącznie...
Czytaj dalej
>>
25 czerwca 2020
Downsizing? ZM Silesia mówi nie
Zakłady Mięsne Silesia, producent kabanosów „Nasze Polskie”, nie zamierzają stosować downsizingu...
Czytaj dalej
>>
16 czerwca 2020
Pionowa integracja pomaga ZM Silesia w trudnych czasach
– Dzięki pionowej konsolidacji grupy kapitałowej i stałemu dostępowi do krajowego surowca skutki kryzysu...
Czytaj dalej
>>
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ