Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
MATERIAŁY DO POBRANIA
ZAPOWIEDŹ
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Krótko na temat
15 maja 2024
Nowość w portfolio HIT – lody na patyku dostępne w sieciach Żabka i Lidl
Bahlsen wprowadza na rynek nowy produkt marki HIT w kategorii lodów. Popularne lody na patyku, teraz także w...
Czytaj dalej
>>
27 marca 2024
PoLoPo przekształca zwykłe ziemniaki w małe biofabryki białka
Izraelska firma PoLoPo, pionier w dziedzinie rolnictwa molekularnego, przedstawiła swój innowacyjny sprzęt,...
Czytaj dalej
>>
28 lutego 2024
Jeszcze więcej orzeźwienia dzięki nowym smakom Kubuś Waterrr
Duży Kubuś Waterrr w nowych orzeźwiających smakach z miętą dostępny już teraz!
Czytaj dalej
>>
15 stycznia 2024
Nadmiar spożywanej soli zwiększa ryzyko chorób nerek prawie o 30%!
Najnowsze badania opublikowane w Journal of the American Medical Association (JAMA) przynoszą alarmujące wyniki...
Czytaj dalej
>>
10 stycznia 2024
Piotr Sypiański nowym dyrektorem Zakładu Produkcji Mleczarskiej SM Mlekpol w Łodzi
Przyłączenie JOGO do struktur SM Mlekpol podkreśla dynamiczne zmiany i strategie w sektorze mleczarskim w Polsce, a...
Czytaj dalej
>>
08 stycznia 2024
Zrównoważone rozwiązanie dla rolnictwa i środowiska - biogazownie
W dzisiejszym świecie, gdzie problem odpadów staje się coraz bardziej palący, biogazownie rolnicze pojawiają...
Czytaj dalej
>>
03 stycznia 2024
Nowa fala wsparcia dla przedsiębiorców branży spożywczej. Nabór wniosków rozpoczyna się 3 stycznia
W dniach od 3 stycznia do 5 lutego 2024 r. przedsiębiorcy z branży spożywczej mają szansę skorzystać z nowego...
Czytaj dalej
>>
02 stycznia 2024
O prawidłowym przechowywaniu jaj – kilka porad na okres poświąteczny
Jajko jest produktem trwałym, który nie traci wartości spożywczej przez miesiąc, a nawet dwa miesiące od...
Czytaj dalej
>>
02 stycznia 2024
Wszystkiego zdrowego! – życzenia plantatorów, edukatorów i socjologów
Wszyscy wszystkim ślą życzenia. Koalicja ludzi i instytucji, pracujących nad tym, żeby Polacy spożywali więcej...
Czytaj dalej
>>
11 grudnia 2023
„Włącz Eco Wyobraźnię” z Polmlek
Fortuna dołączyła do kampanii "Włącz Eco Wyobraźnię". To ogólnopolska kampania...
Czytaj dalej
>>
07 grudnia 2023
„ŁaciaTY i JA i to, co ważne” wśród liderów działań marketingowych w polskiej branży mleczarskiej
Kampania marketingowa serków śmietankowych Łaciatych pod nazwą „ŁaciaTY i JA, i to, co ważne”...
Czytaj dalej
>>
06 grudnia 2023
Polskie produkty to nasza chluba – pokaż co ugotować z nich się uda
Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa Oddział Terenowy w Olsztynie zaprasza uczniów kształcących się w klasach...
Czytaj dalej
>>
01 grudnia 2023
O czyste powietrze powinien dbać każdy
Ochrona klimatu to jest problem globalny – wiąże się z emisją gazów cieplarnianych i ocieplaniem...
Czytaj dalej
>>
01 grudnia 2023
Browar Bosman - 175 lat tradycji
Szczeciński Bosman w tym roku obchodzi 175 rocznicę działalności.
Czytaj dalej
>>
28 lipca 2015
Jak określić pole powierzchni opakowania?
Generalna zasada mówi, że obowiązkowe informacje na temat żywności powinny być zapisane czcionką o...
Czytaj dalej
>>
05 listopada 2014
Wytłoki z jabłek – źródło błonnika
Analiza chemiczna wytłoków z jabłek wykazała, że są one nie tylko dobrym źródłem błonnika, ale...
Czytaj dalej
>>
28 października 2014
Ograniczenie zużycia wody w browarze
Ograniczenie zużycia wody możliwe jest przez wyeliminowanie uchybień. Część z nich można usunąć, nie...
Czytaj dalej
>>
21 października 2014
Barwniki z wytłoków
W ostatnich latach wzrosło zainteresowanie konsumentów żywnością zawierającą naturalne składniki. Zmusza...
Czytaj dalej
>>
15 października 2014
Woda w produkcji piwa
Woda jest jednym z podstawowych surowców do produkcji piwa. Browary w zależności od usytuowania...
Czytaj dalej
>>
06 sierpnia 2014
Pochłaniacze tlenu zamiast antyoksydantów
Konsumenci oczekują produktów o wysokiej jakości, atrakcyjnym wyglądzie, wysokich walorach smakowych,...
Czytaj dalej
>>
1
2
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ