Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
MATERIAŁY DO POBRANIA
ZAPOWIEDŹ
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Przetwórstwo i napoje
07 czerwca 2016
Soki 100% na liście The Dietary Guidelines For Americans 2015-2020
Departament Zdrowia i Opieki Społecznej oraz Departament Rolnictwa USA opublikowały The Dietary Guidelines for...
Czytaj dalej
>>
07 czerwca 2016
Sukces XIX Międzynarodowego Sympozjum KUPS
W dniach 11-13 maja 2016 roku w Hotelu Arłamów, odbyło się już po raz dziewiętnasty Międzynarodowe ...
Czytaj dalej
>>
07 czerwca 2016
Limitowana, egzotyczna propozyca Tymbarku - jabłko-kiwi
Dla wszystkich fanów letnich smaków i niebanalnych połączeń, Tymbark przygotował wakacyjną...
Czytaj dalej
>>
01 czerwca 2016
Mrożone znaczy najwyższej jakości. Dzięki tzw. szokowemu mrożeniu ubytek witamin jest niewielki
Za chwilę rusza w Polsce sezon na brokuły. To nie tylko czas prawdziwej kulinarnej uczty dla miłośników tego...
Czytaj dalej
>>
30 maja 2016
Spożycie soków w Polsce poniżej średniej europejskiej - rocznie spożywamy zaledwie 11,9 litra soku na osobę
Jak pokazują dane rynkowe[1], Polacy wypijają dziś mniej niż 1/3 szklanki soku dziennie, a dla zachowania...
Czytaj dalej
>>
30 maja 2016
Najszybsza metoda obierania truskawek. Bez użycia noża [wideo]
Jak najszybciej i najwygodniej obrać truskawki? Można to zrobić bez użycia noża, ale wykorzystując zwykłą...
Czytaj dalej
>>
30 maja 2016
TIGER wprowadza dwa nowe warianty smakowe na lato
Na lato TIGER wprowadza dwa unikatowe orzeźwiające koncepty produktowe. Nowe warianty smakowe sprawdzą się...
Czytaj dalej
>>
27 maja 2016
Cisowianka laureatem godła Superbrands i Superbrands Created in Poland siódmy raz z rzędu
Już po raz siódmy z rzędu Cisowianka otrzymała zaszczytny tytuł Superbrands. Pokazuje to wielką siłę...
Czytaj dalej
>>
20 maja 2016
Jak komponować posiłki zawierające warzywa i owoce? Jakich kombinacji unikać?
Lato nadchodzi dużymi krokami, niosąc ze sobą większy wybór lokalnych, sezonowych produktów. Według...
Czytaj dalej
>>
20 maja 2016
Soki i musy głównym tematem międzynarodowego spotkania ekspertów
18 maja odbyło się w Warszawie spotkanie międzynarodowego zespołu ekspertów, którzy analizowali...
Czytaj dalej
>>
13 maja 2016
Wartość amerykańskich inwestycji w Polsce będzie rosła. Przykład daje Coca-Cola
Jak podaje Amerykańska Izba Handlowa, całkowite zaangażowanie amerykańskich firm w Polsce sięga 20-30 mld...
Czytaj dalej
>>
11 maja 2016
Maspex: Wejście na rynek z nowymi produktami spożywczymi nie jest proste
Grupa Maspex z Wadowic, jeden z największych polskich producentów branży spożywczej, obserwuje...
Czytaj dalej
>>
09 maja 2016
Limitowana edycja – Perlage na Mille Miglia
Historia, szyk i emocje! Cisowianka Perlage, jako pierwsza w historii polska marka, została partnerem prestiżowego,...
Czytaj dalej
>>
01 maja 2016
Praca na drzewach rośnie
Lubelszczyzna jest drugim, pod względem wielkości, regionem w Polsce, znanym z produkcji i przetwórstwa...
Czytaj dalej
>>
28 kwietnia 2016
PepsiCo inwestuje w ekologię. W ciągu sześciu lat zużycie energii i wody spadło w polskich zakładach firmy o jedną czwartą
Krajowe zakłady producenta napojów i przekąsek PepsiCo w ciągu sześciu lat zredukowały zużycie...
Czytaj dalej
>>
26 kwietnia 2016
Żywiec Zdrój uruchomił nowy zakład rozlewniczy
20 kwietnia 2016r. miało miejsce uroczyste otwarcie nowego zakładu produkcyjnego firmy Żywiec Zdrój. Budynek...
Czytaj dalej
>>
26 kwietnia 2016
Żywiec Zdrój wprowadza dwie linie produktów dla dzieci
Badania pokazują, że większość dzieci w wieku szkolnym pije niewłaściwie – za mało płynów...
Czytaj dalej
>>
20 kwietnia 2016
Żywiec Zdrój Soczysty – nowość w portfolio producenta wody mineralnej
Na rynek trafia nowość - Żywiec Zdrój Soczysty! To innowacyjne połączenie naturalnej wody mineralnej i soku...
Czytaj dalej
>>
20 kwietnia 2016
Moda na zdrowe odżywianie sprzyja producentom suszonych owoców. Kalifornijska śliwka podbija polski rynek
Kalifornia jest potentatem rynku suszonej śliwki. Stąd pochodzi prawie 100 proc. dostaw amerykańskich i 42...
Czytaj dalej
>>
13 kwietnia 2016
Maspex finalizuje połączenie z częścią marek Agros Novy
Maspex, właściciel marek Tymbark i Kubuś, dokonał największej w historii akwizycji w Rumunii, która jest...
Czytaj dalej
>>
<<
1
32
33
34
35
36
37
38
39
40
45
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ